60e x 7e hemel

door Riet BorsboomDSC05360

FEEST…60e keer 7e Hemel diner in het Catharijnecentrum

Zondag 17 december verzamelen zich zo’n 50 gasten rond 17.00 uur bij het Catharijnecentrum,  men komt  per auto, per fiets, per regiotaxi , laat zich brengen door een familielid. ..Kortom blijheid alom….  hier wordt FEEST gevierd. De tafels zijn schitterend gedekt,  er is uitsluitend  kaarslicht en Wil van Ek zit achter de piano en speelt heerlijke kerstmuziek.

DSC05359De 7e hemel crew  (Alice, Cobie,  Margreet, Ronald, Gerjanne, Els, Ellen, Diny en Riet. Jan was door een operatie verhinderd) heeft kerstschorten aan en helpt iedereen een plaatsje te vinden naar ieders zin.

Iedereen krijgt een glaasje wijn of fris en men wordt van harte welkom geheten.
Het menu is op kaartjes gedrukt en na het bidden van het Onze Vader beginnen we aan het diner.

Na het 2e voorgerecht verrast de crew met een heel bijzondere Jinglebel  uitvoering (zie de tekst ) en na het hoofdgerecht vertelt Arie, zoals tijdens elk diner,  een toepasselijk verhaal. Heerlijk om naar zijn stem te luisteren en ook dit onderdeel is niet weg te denken. DSC05371

Er is zoveel te vertellen aan elkaar,  de gasten kennen elkaar inmiddels al jaren en genieten van de wederzijds gegroeide vriendschappen.

Nog een mooi kerstgedicht tot slot en na het toetje is er voor de gasten die dit willen nog koffie en thee toe. Er is zelfs een kerst-doosje bonbons voor elke gast om mee te nemen naar huis .

Bij het afscheid zijn warme omhelzingen en knuffelpartijen niet van de lucht. De gasten hebben genoten.
Er wordt nog dagen nagepraat en dat betekent dat de 7e hemel nog jarenlang door zal gaan. Een paar dagen later kwam er een mooie kaart met de tekst ” wat was het gisteren een heerlijke en sfeervolle avond. Ik heb erg genoten. Voor mij een lichtpunt in deze zo moeilijke dagen “.
Voor ons heel fijn om te horen.

De volgende 7e hemel data zijn:
28 januari
11 maart
22 april
10 juni
15 juli

We hebben er altijd weer zin in.

Geef een reactie