Het was warm, maar …

door Riet Borsboom

Wat een zomers menu …. heerlijke sappige meloenschijven omwikkeld met een pittige boerenham, vervolgens een lekkere gehaktbal  (zeg maar …BOL) in jachtsaus, hollandse sperziebonen met spekjes , frisse komkommerblokjes, en een aardappelpuree met stukjes groene en gele paprika en groene lenteui… een streling voor het oog. Dat is het menu dat we onze gasten voorschotelden op zondag,  15 juli, een bijzonder warme zondag…..20180715_175805
Rond kwart voor 5 komen de eerste gasten aan en complimenteren ons met het feit dat wij op zo’n warme dag voor hen aan het koken zijn gegaan.  Geen enkel probleem,  wij hebben daar niet eens aan gedacht. .. wij doen dit met liefde… zeggen we dan.

Een gast uit Scherpenzeel heeft een vriendin meegebracht uit Den Haag; deze vriendin (88 jaar) was vorige keer al aangekondigd en wat hebben ze het weer naar de zin gehad…. er werd enorm haags gepraat… veel over  “vrogger. .”.. en ze woont vlakbij ”  Kekdun ”  lachu. …

Arie vertelde weer een mooi verhaal over een man en zijn schaduw….. GENIETEN….

De volgende keren zijn
9 september
21 oktober
18 november
23 december

De afwas valt niet altijd mee….. maar we zijn flink…. daarna genieten we van de blijheid die iedereen aan ons doorgeeft. Zo zijn we samen ook kerk…..

Geef een reactie