Lichtpuntje Carina Kramer

In de rubriek: Ken je deze nog? deze keer aandacht voor Carina Kramer.

Kent je deze nog?

 

Onder het kopje ‘Ken je deze nog?’ laten we even wat van ons horen. Doe je mee? Schrijf zelf een stukje of laat je interviewen.

 

Na de berichten van de laatste dagen, over het verlengen van de lockdown, zal het voor menigeen even slikken zijn. De ‘nog langer-(niet)-lijst’ zal wel weer regelmatig genoemd worden. Ons leven is in tien maanden tijd veel veranderd. Van een leven waar alles leek te kunnen, moeten we nu nadenken over wat wel en niet kan/mag.

Carina
Deze verandering kan ook de mogelijkheid geven om na te denken. Om te zien welke dingen positief zijn. Dingen waar je niet direct aan denkt, maar die eigenlijk wel positief of leuk zijn. Die als een lichtpuntje zijn in deze tijd, in je leven, om even los te komen van de zorgen, de pijn, de eenzaamheid, de ….. Zo’n ‘lichtpuntje’ is Carina Kramer. Vrouw van Maico en moeder van Benjamin. Toen we nog naar de viering konden gaan, zag ik haar vaak met brede lach de auto uitstappen, op weg naar de kinderwoorddienst, om samen met een van de andere leidsters aan een groepje kinderen catechese te geven. Zo nam ze de kinderen mee op weg naar Pasen, Pinsteren en Kerst. Iedere week vertelt ze iets over het verhaal van Jezus en neemt ze zo de kinderen mee op de weg van het geloof. Voor de Kerst hebben we haar verrast met het boek ’Jezus kan niet voetballen’. Een boek vol verhalen over…..Jezus. Volgens de schrijver kan Hij niet voetballen, maar we praten wel nog steeds over Hem. Een boek vol inspiratie om het Verhaal door te vertellen. Mooi! Dank dat jij zo’n lichtpuntje bent, Carina!

 

 

Geef een reactie