En toen was het 2021

Hallo lieve gasten,

En toen was het opeens 2021…… wat is er veel gebeurd het afgelopen jaar…. aan teleurstellingen, aan zorgen, aan verdriet, aan gemis. …

We hebben in de maand december aan iedereen nog een gezellige attentie kunnen brengen, het werd zeer gewaardeerd hoorden we van velen van jullie….. smullen van het chcolade-cijfer 7, het mooie gedichtje en de foto…. en het verhaal van Arie….. hebben jullie het nog voorgelezen aan het kerstdiner voor de kleinkinderen ? Laat het ons maar weer weten.

En Gerjanne is nog steeds niet de oude…. ze heeft er zelfs nog injecties bijgekregen . Elke week moet ze met een hele dikke naald zichzelf inspuiten, dan kan dit op den duur de prednison vervangen maar zover is het nog lang niet. Dit kan nog wel een jaar duren. Oh… wat erg toch…

En nu gaan we richting vaccinatie …. in maart/april gaan wij ouderen gevaccineerd worden en zou het nog lang duren voordat weer met elkaar kunnen eten in de 7e hemel ? Zou het kunnen dat we bijv. in juni of juli weer samen kunnen eten ?

We blijven hopen en we gaan er maar gewoon van uit. Nog een half jaartje. …. dat redden we wel…. Gerjanne zal dan wel bij dit diner zijn maar als gast….. nou ja, geeft niet, wij kunnen het ook hè Diny, Annie, Cobie, Ellen, Margreet, Ronald, Alice, Jan (jij blijft de aardappelen schillen Jan, ook als je niet meer kan uitserveren ), en Ronald is weer herstellende van de corona problematiek. … alleen nog wat moe…..

Blijf gezond, let op elkaar, geef door als er wat problemen zijn en laat het ons weten.

Groetjes van Riet

Geef een reactie