7e Hemel

Hallo lieve 7 hemel gasten,

En nu zijn we al in april 2021 (mei als deze Info uitkomt)…… en… er gloort HOOP aan de horizon.
HOOP, want de vaccinaties volgen elkaar in snel tempo op…. Arie heeft er al 2 gehad en ik mag morgen in de Midden Nederland Hallen mijn 2e prik in ontvangst nemen en dan krijg ik een vaccinatiebewijs waarmee ik weer de hele wereld kan veroveren …. Oh zo…
En dat geldt natuurlijk ook voor jullie; jullie leeftijd in acht genomen : waarschijnlijk allemaal gevaccineerd.

Toevallig kwam ik vanmiddag Gerjanne tegen en we hebben wel een uur op het bankje bij onze Catharinakerk zitten bijpraten .

Gerjanne is nog steeds niet de oude…. maar aan positiviteit heeft ze niets ingeboet. Ik bracht voorzichtig ter sprake dat we misschien in augustus of september weer een zondag kunnen prikken voor een 7e hemel diner. Dit was niet tegen dovemansoren gezegd, Gerjanne was meteen enthousiast en vond dat zo’n eerste maaltijd wel hutspot zou kunnen zijn met gebraden speklapjes……ik begon al te watertanden …. ze herinnerde zich meteen de door Diny gebraden lapjes met lekkere jus, die door de hutspot werd gedaan waardoor er zo’n verrukkelijk gerecht ontstond.

Maar serieus…. Gerjanne is nog te zwak om de hele organisatie op zich te nemen maar ze wil dolgraag als gastvrouw fungeren en langs de tafels een gezellig praatje maken….. en ik sprak vanmiddag met haar af : “Gerjanne , jij gaat het menu bepalen, jij bent een ervaringsdeskundige”. … “akkoord” zei ze.

Welnu lieve 7e hemel gasten….nog een paar maanden …. dat redden we wel…. ook zonder de deskundige Gerjanne kunnen wij het hè Diny, Annie, Alice, Cobie, Ellen, Margreet, Ronald, en Jan (jij blijft de aardappelen schillen Jan, ook als je niet meer kan uit-serveren ).

Blijf gezond, let op elkaar, geef door als er wat problemen zijn en laat het ons weten.

Groetjes van Riet

Geef een reactie