Allerzielen 2019

 

Een leven valt stil.

Zoals een blad dat valt.

En God raapt het op.

 

Ieder jaar herdenken wij tijdens Allerheiligen op 1 november, de gestorven christelijke heiligen en martelaren. De dag daarna, 2 november, vieren we Allerzielen en herdenken we in het bijzonder alle dierbaren die het afgelopen jaar zijn gestorven.

 

Allerzielenviering – zaterdag 2 november Catharinakerk Barneveld, aanvang 19 uur

 

Graag willen we de namen van deze dierbaren noemen, bidden voor hen die rouwen en degenen herdenken die ons al langer zijn ontvallen in de Allerzielenviering op zaterdag 2 november 2019 om 19.00 uur in de Catharinakerk in Barneveld.

Tijdens de viering op wordt er een kaars voor hen aangestoken en na afloop van de viering reiken we deze kaars uit aan de families, samen met het herdenkingskruisje, na de viering voor in de kerk.

 

Wij nodigen u allen uit om hierbij aanwezig te zijn en na afloop samen koffie te drinken in het Catharijne Centrum

 

De namen van onze dierbare overledenen:

 

Ignace Dercks, 75 jaar

Corrie Baars, 96 jaar

Miep van Laar – van Berkel, 91 jaar

Louis Schueler, 89 jaar

An van Dalen, 79 jaar

Johannes Kreugel, 55 jaar

Janny Koot Troost, 80 jaar

Joke van der Gulik, 94 jaar

El Kassing – van der Laan, 91 jaar

Maria Niemark -Donlou, 86 jaar

Hans Bijkerk, 79 jaar

Rie van der Zel – Scheulderman, 85 jaar

An Uijterwaal – van Galen, 86 jaar

Albert en Martijn Venhoven, 79 jaar en 51 jaar

Annie Thissen – Wilders, 96 jaar

Marieke van de Lagemaat – Rijs, 47 jaar

 

Iconenwand

 

De laatste zondagen van het kerkelijk jaar worden gevierd in de nadrukkelijke aanwezigheid van hen die vóór ons hebben geleefd en die ons inspireren en dierbaar zijn.

Vanaf het weekend van 5 en 6 oktober en 19 en 20 oktober staan in respectievelijk Kerkcentrum Odulf en de Catharinakerk een beeldenwand met iconen, afbeeldingen van officiële en officieuze heiligen.

Daarbij kunnen ook uw herinneringen worden geplaatst van hen, waarvan we in het afgelopen jaar afscheid hebben moeten nemen: bidprentjes, foto’s of andere kleinoden, die een bijzondere betekenis voor u hebben.

 

Als u daar gebruik van wilt maken, kunt u dit aandenken vanaf nu na de diensten afgeven aan: Theo Langenhof (Voorthuizen), Trees Dudink en Joke Veenendaal (Barneveld). Ook is het mogelijk om dit op vrijdagmorgen (tussen 10- 12 uur) in het Catharijnecentrum in Barneveld af te geven.

 

Namens het rouwpastoraat,

Sonja Rippen