Allerzielen

Allerzielen

O hoe ik je mis
terwijl de dagen
weken worden
de maanden jaren
alleen nog maar
herinneringen aan
hoe jij was
en wij waren

Uit: Woorden van Lotte

Ieder jaar herdenken wij tijdens Allerheiligen op 1 november, de gestorven christelijke heiligen en martelaren. De dag daarna, 2 november, vieren we Allerzielen en herdenken we in het bijzonder alle dierbaren die het afgelopen jaar zijn gestorven.

Allerzielenviering – maandag 2 november Catharinakerk Barneveld, aanvang 19 uur

´Laat hen dan zijn waar ik ben´, Joh. 17, 24-26

Graag willen we de namen van deze dierbaren noemen, bidden voor hen die rouwen en degenen herdenken die ons al langer zijn ontvallen in de Allerzielenviering op maandag 2 november 2029 om 19.00 uur in de Catharinakerk in Barneveld.

Tijdens de viering wordt er een kaars voor hen aangestoken en na afloop van de viering reiken we deze kaars uit aan de families, samen met het herdenkingskruisje, na de viering voor in de kerk.
Wij nodigen allereerst alle families en vrienden uit om hierbij aanwezig te zijn en vullen dit aan met aanmeldingen van parochianen

De namen van onze dierbare overledenen:
1. Toos Huveneers – Lavalaije

2. Wil Baars – Jeijsman

3. Wim Vos

4. Ferry Nieuwstad

5. Marianne Visser – Pouw

6. Cecile Burgering – Löwenthal

7. Michael Veldhuizen

 

Iconenwand

De laatste zondagen van het kerkelijk jaar worden gevierd in de nadrukkelijke aanwezigheid van hen die vóór ons hebben geleefd en die ons inspireren en dierbaar zijn.
Vanaf het weekend van 17 en 18 oktober staan Kerkcentrum Odulf en de Catharinakerk een beeldenwand met iconen, afbeeldingen van officiële en officieuze heiligen.
Daarbij kunnen ook uw herinneringen worden geplaatst van hen, waarvan we in het afgelopen jaar afscheid hebben moeten nemen: bidprentjes, foto’s of andere kleinoden, die een bijzondere betekenis voor u hebben.
Als u daar gebruik van wilt maken, kunt u dit aandenken vanaf nu na de vieringen afgeven aan: Theo Langenhof (Voorthuizen), Trees Dudink en Joke Veenendaal (Barneveld). U kunt ook bellen met Daniëlle Visser 0342-417723 indien u niet in de gelegenheid bent uw aandenken na de vieringen af te geven.

Namens het rouwpastoraat,
Sonja Rippen