een musical, wie doet er mee?

De musical Mozes!

mozes

Een verhaal vol contrasten. Over hoop en wanhoop, onderdrukking en bevrijding, ongeloof en verwachting. Maar bovenal een verhaal over identiteit. Doet u mee? Doe jij mee?

De musical wordt opgevoerd op 10 en 11 november 2017 in de Bethelkerk in Barneveld.Veel mensen hebben zich al opgeven tijdens de infoavonden maar er moet nog wel wat meer bij! Hoort en zegt het voort! Toneel, zang, decor, muziek, kleding, kent u iemand of bent u iemand die hier graag samen met ons tijd en energie in wil steken…geef u/je dan zsm op via: hans.attema@upcmail.nl

De repetities starten op 12 januari 2017 in de Bethelkerk.

Dit is wat wij nog zoeken:

Toneel in principe alleen spelen. Zingen is alleen in het koor. Er zitten 1 of 2 rollen bij waarin de speler ook zingt.

Wat betreft decor: mensen die het leuk vinden om te helpen ontwerpen en te bouwen. Voor sjouwen is nu nog niet nodig om op te geven.

Muziek: mensen die het leuk vinden om in de band een instrument te bespelen. Wat voor instrument dat dan is gaat in overleg met de band leider Albert Willem Bennen. Maar eigenlijk is alles welkom.

Kleding: inderdaad…maken. Maar ook mee denken over wat er gemaakt moet worden.

Leeftijdsklasse: vanaf 14 jaar. Er hebben er zich nu ongeveer 40 opgegeven. Helft koor en de helft toneel. Voor toneel zijn er zeker nog wel 15 nodig. In alle leeftijdsklasse. Koor moet ook nog wat groter en daar is voor al behoefte aan mannen.