Gaat u ook mee naar Lourdes en Nevers?

Op 16 augustus vertrekken we voor een 9 daagse bedevaart onder begeleiding van onze bedevaartpastor Fred Kok en eigen reisleiding.

Eens in de drie jaar gaan we naar Lourdes en dit jaar is het weer zover. Het beloofd een prachtige reis te worden met mooie hoogtepunten waaronder ook een bezoek aan Bernadette in Nevers. In voorgaande reizen hebben wij gezien wat het met mensen kan doen, wat het kan betekenen en hoe waardevol het is om als pelgrim naar Lourdes en Nevers te mogen gaan.

Wij hebben een mooi programma samengesteld en dit samen met de praktische punten, wordt u gepresenteerd op donderdag 04 april om 14.00 in de “de Kom” Hamersveldseweg 51 te Leusden. De Kom is het parochiezaaltje naast de St. Jozef Kerk. Omdat we graag willen weten hoeveel personen we kunnen verwachten dient u zich op te geven bij het Secretariaat 033-4941261 secretariaat@stlucas.nu  Dus niet bij uw plaatselijke contactpersoon!

Ten opzichte van voorgaande jaren is het nu wel mogelijk om een begeleider mee te nemen als u zelf niet goed ter been bent. Wel moet u als hulpbehoevende zelfstandig in en uit de bus kunnen stappen.  Rolstoelen en rollaters kunnen mee in de bus.

Voor vragen mag u mij altijd bellen of mailen, voor nu namens ons team een hartelijke groet,

Willie van de Brug 06.21410286 willievankooij@gmail.com