Het Cantagio koor zingt

Het is zondag 18 december, het Cantagio koor zingt in de St Catharina kerk, Barneveld

cantagio-aangepastmerel

Een eigen en afwisselend programma met onder anderen een Afrikaanse kerstlied, Christmas Carols en een engelen zang over de geboorte van Jezus. Afwisselend en met een gastoptreden van Merel, die met haar ‘musical’ stem de kerk vulde.

tom.png
Ton van Westing :
“In januari 2008 zijn we een jongeren-middenkoor gestart met leden uit de verschillende parochies Barneveld, Putten, Ermelo en Nijkerk. Juist dat we uit de diverse St. Lucasparochies komen maakt ons denk ik al bijzonder. In de loop der jaren zijn er ook leden bijgekomen vanuit diverse andere geloofsgemeenschappen of zonder geloofsovertuiging die voor ons repertoire kozen.

Dit repertoire is heel divers, van de traditionele kerkliederen tot hedendaagse liederen zoals ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Brij, ‘Kijk om hoog’ van Nick en Simon. Ook Engelstalige liederen ontbreken niet, zoals ‘I have a dream’ en ‘Halleluja’ van Lisa. Diversiteit, gezellige avonden maar vooral op deze wijze met ons geloof bezig zijn, is onze drijfveer“ zegt  Ton van Westing, onder wiens leiding het koor een goed niveau heeft gehaald, dat  blijkt uit de gevulde kerk op deze zondagmiddag in een tijd waarin veel koren concerten geven._DSC5352.JPG
hulst-tekening