Het is begonnen

Door: Rudi Krösschell

Ik zie de aftrap van de nieuwe vrijdagmorgen inloop als een nieuw begin. Een begin waarin wij als geloofsgemeenschap onze deuren openen voor een ieder. Om elkaar te ontmoeten, een gesprek of gewoon om er even te zijn. Riet Borsboom heeft een schema van 7 koppels opgesteld die gast vrouw/heer zijn, de meesten staan op de foto. Ze hebben er zin in. In ieder geval was het de eerste keer al meteen gezellig druk.

9 van de 14 gastvrouwen een heren

As vrijdag 25 januari mogen Irene Lelieveld en ik. We gaan muffins maken, voor bij de koffie of thee. Die bakken we ‘sochtends in het Catharijne centrum, zodat we ze warm uit de oven kunnen op smikkelen. Ik ben al een week bezig geweest verschillende recepten uit te proberen. Ik bak er steeds 12 voel me tonnetje rond, maar het is het waard. Want deze muffins (zie foto) die worden het. Mmm, echt lekker met een vleugje chocolade er in, compote van zwarte bessen er bij of … misschien toch beter met cranberries er in. Ohh, ik kan niet beslissen, nog maar een setje van 12 bakken.

Kom naar het CatharijneCentrum vrijdag van 09:30 – 11:30 of zo veel langer als jullie zin hebben. Drink nergens anders meer koffie en neem gerust vrienden, buren of familie mee. We maken van het CatharijneCentrum een ontmoetingscentrum, zo midden in ons dorp. Ach, wie weet wat daar dan weer van komt.

Ja, het is begonnen

As vrijdag, de nieuwe vrijdagmorgen inloop. We gaan as vrijdagmorgen muffins bakken, voor bij de koffie of thee.
Drink nergens anders, kom en neem gerust vrienden, buren of familie mee!