kerstpakketten

Kerstpakkettenactie 2017 voor de minima

Met de kerst in het vooruitzicht attenderen we u op de kerstpakkettenactie voor de minima. We zullen ons dit jaar weer inzetten en vragen uw hulp; dat kan door een financiële bijdrage.

Jaarlijks organiseert de stichting deze actie voor mensen die het  niet breed hebben. Voor hen wordt een kerstpakket verzorgd. Voor deze mensen is er vaak geen werkgever of andere personen die de kerst wat mooier maken. De stichting doet dit voor en hen en het wordt op prijs gesteld. Zo konden vorig jaar aan 534 minima kerstpakketten worden uitgedeeld in de gemeente Barneveld.

Kerst is toch voor iedereen? De stichting doet haar actie geheel op vrijwillige basis. Het geld dat wordt ingezameld wordt 100% besteed aan het goede doel. De pakketten worden geleverd door de Wereldwinkel Barneveld en verzorgd door medewerkers van Ons Bedrijf. En een team van enthousiaste medewerkers staat klaar om een en ander te realiseren in de gehele gemeente Barneveld.  Dat maakt uw geld nog meer een gift voor het goede doel!

Daarvoor is geld nodig. Dat krijgen we van diaconieën in de gemeente Barneveld, bedrijven en particulieren. Er is veel geld nodig, want de “reservepot” van de stichting raakt leger door de toename van minima. Vandaar dat wij van u een financiële bijdrage vragen. Wellicht hebt u vorig jaar een bijdrage gedoneerd? Graag ontvangen we weer een donatie, want het geld is goed besteed. Of u wilt dit jaar voor het eerst meedoen? Uw gift is van harte welkom! Nu het economisch beter gaat in Nederland is er wellicht een extra reden om iets extra’s te doen voor de minima.

Een kerstpakket kost € 25,-. U kunt door dit bedrag te doneren één pakket geven. Ook een veelvoud daarvan is welkom.

De Stichting kerstpakketten ziet uw bijdrage graag tegemoet op rekeningnummer NL41 ABNA 0977 3472 81, ten name van stichting kerstpakketten, onder vermelding van kerstpakkettenactie 2017 en indien geen bezwaar, vermelding van uw adres (dat is plezierig voor onze administratie). Dit stichting is ANBI geregistreerd.

Wilt u meer weten van ons of corresponderen, dan kunt u ons vinden op de website www.kerstpakkettenbarneveld.nl

Met uw bijdrage dient u vele goede doelen. Mogen wij weer op u rekenen?

Stichting Kerstpakketten Barneveld

terug naar ingezonden