Kerstpakkettenactie 2018 voor de minima

ingestuurd door: Stichting Kerstpakketten Barneveld

Met de kerst in het vooruitzicht attenderen we u op de kerstpakkettenactie voor de minima. We zullen ons dit jaar weer inzetten en vragen uw hulp; dat kan door een financiële bijdrage.

Jaarlijks organiseert de stichting deze actie voor mensen die het niet breed hebben. Het gaat om mensen zonder werk, die een zeer minimaal inkomen hebben. Het zijn alleenstaanden of mensen met kleine kinderen die het financieel ook moeilijk hebben. Voor hen wordt een kerstpakket verzorgd. De stichting doet dit voor hen en dit gebaar wordt zeer op prijs gesteld. Zo konden vorig jaar aan meer dan 250 mensen kerstpakketten worden uitgedeeld in de gemeente Barneveld.

Kerst is toch voor iedereen? De stichting doet haar actie geheel op vrijwillige basis. Het geld dat wordt ingezameld wordt 100% besteed aan het goede doel. De pakketten worden geleverd door de Wereldwinkel Barneveld en verzorgd door medewerkers van Ons Bedrijf. En een team van enthousiaste medewerkers staat klaar om een en ander te realiseren in de gehele gemeente Barneveld. Dat maakt uw bijdrage meer dan 100% een gift voor het goede doel!

Daarvoor is geld nodig. Dat krijgen we van diaconieën in de gemeente Barneveld, bedrijven en particulieren. Vandaar dat wij van ook van u een financiële bijdrage vragen. Wellicht hebt u vorig jaar een bijdrage gedoneerd? Graag ontvangen we weer een donatie, want het geld is goed besteed. En u maakt de kerst voor mensen met een smalle beurs lichter. Of u wilt dit jaar voor het eerst meedoen? Uw gift is van harte welkom! Nu het economisch beter gaat in Nederland is er wellicht een extra reden om iets extra’s te doen voor de minima.

Een kerstpakket kost € 25,-. U kunt door dit bedrag te doneren één pakket geven. Ook een veelvoud daarvan is welkom.

De Stichting kerstpakketten ziet uw bijdrage graag tegemoet op rekeningnummer NL41 ABNA 0977 3472 81, ten name van stichting kerstpakketten, onder vermelding van kerstpakkettenactie 2017 en indien geen bezwaar, vermelding van uw adres (dat is plezierig voor onze administratie). De stichting is ANBI geregistreerd.

Wilt u meer weten van ons of corresponderen, dan kunt u ons vinden op de website www.kerstpakkettenbarneveld.nl

Met uw bijdrage dient u vele goede doelen. Mogen wij weer op u rekenen?

Stichting Kerstpakketten Barneveld