Nieuwe tent

door de Locatieraad

Vroeger, jaren geleden heeft een van ons 2 prachtige kramen gemaakt. Marktkramen, die we kunnen gebruiken bij acties en evenementen. Maar over de jaren verdwijnt er een onderdeel, een zeilIMG_0964 raakt versleten en de wensen veranderen. Zo zijn we op de OVM met deze marktkraam gestart, maar toen het echt ging waaien en regenen werd het meer dan behelpen. Wil van Ek bracht uitkomst. We mochten zijn grote party tent lenen. Dat was fantastisch.

We kunnen Wil’s tent natuurlijk niet bij ieder evenement, actie of feest in de parochietuin gebruiken. Tijd om met dank afscheid te nemen van de vertrouwde marktkramen en met een knipoog naar Wil, hebben we geïnvesteerd in een eigen party tent.

Een degelijke, met zij- en achterflappen met ramen er in, groot en solide. Tijdens de Bijzonderbonactie, midden in het koude decemberweer hebben we de nieuwe tent opgezet. Hij is super. We verkochten er Glühwein, warme choco en wafels, bovenal was het natuurlijk een geweldige entourage en bescherming voor het actie team.

terug naar nieuwsbrief

IMG_1236