Meet en Eat Junior

NIEUW: Meet&Eat junior voor tieners van 12 tm 18 jaar

Vrijdag 25 augustus hebben we een geslaagde middag/avond gehad met een groepje jongeren. We begonnen met wat drinken en uitleg over wat Meet&Eat junior inhoud: zelf snijden, koken, tafeldekken en opruimen. Kortom alles doen we samen.

Daarna hebben we met elkaar het KUBB-spel in de tuin gespeeld. Een spel waarbij je met houten stokjes de houten blokjes van de tegenstander om moet gooien. Een moeilijk maar leuk spel, dat zeer fanatiek gespeeld werd en waarbij dus menig stokje door de lucht vloog. Gelukkig zijn alle ramen heel gebleven.

Daarna zijn we het eten voor de BBQ gaan klaarmaken en hebben we samen gegeten en daarna weer alles opgeruimd. Rond acht uur ging iedereen weer huiswaarts.

Het is de wens van iedereen om dit vaker te doen. En de jongeren hebben aan pastor Karel Donders gevraagd of ze de volgende keer zijn huis mogen bekijken. Zo gauw we de datum hebben, krijgen jullie de uitnodiging via de mail. Mocht jij ook een uitnodiging hiervoor willen hebben, stuur dan een mailtje naar margje.hengeveld@gmail.com. Je mag een vriendje of vriendinnetje meebrengen.

Direct naar andere nieuwsbrief artikelen