Nieuws van de RK Vrouwenvereniging Fidelis

door Sandra Davelaar

Op 20 december waren er 60 leden aanwezig om met elkaar op weg te gaan naar Kerstmis. We begonnen met koffie/thee en een petit four. Na de opening door Sandra met een gebed van Pater Damiaan dronken we nog een kop koffie/thee met wat lekkers erbij.

De verdere invulling van de avond werd verzorgd door Monique Rosbergen met haar gezin en een vriendin. We hebben geluisterd naar piano, zang en dwarsfluit. Alles mooi aan elkaar gepraat door Monique met verhalen uit haar leven en werken. De zaal was muisstil…en dat wil wat zeggen voor zo’n kippenhok als het kan zijn.

Tussendoor was er even pauze en waren er lekkere hapjes en drankjes. De leden hoefden vanavond hun drankjes niet af te rekenen en dat heeft het bestuur kunnen merken aan het verbruik! Gezellig was het zeker. De avond werd afgesloten met het Ere zij God. Daarna bleef het nog een poos gezellig. De glazen werden rustig leeg gedronken en er werd weer veel bij gepraat.

“Gelukkig Nieuwjaar”, klonk het op 3 januari in het Parochiecentrum. De dames van Fidelis kwamen bij elkaar om elkaar het beste te wensen voor 2019. De middag werd goed bezocht. In totaal kwamen er 60 dames op deze nieuwjaarsreceptie. Het bestuur moest zelfs nog tafels en stoelen bij zetten. De flessen bubbels waren precies goed ingekocht. Niet te kort en een paar slokjes over. Ook van de knabbels op tafel op tafel werd goed gegeten. Hoezo goede voornemens om aan de lijn te doen?!

De volgende ledenavond gaat over eten en wel vergeten groenten. We gaan luisteren en proeven  èn we kunnen kopen.
De leden zijn welkom op donderdag 31 januari vanaf 19.45 uur.