OVM 2019

ovm.jpg

Dit jaar willen wij een oase van rust, bezinning en ontmoeting bieden tijdens de OVM.

Een andere aanpak. Niet meer 4.000 tot 5.000 mensen in de kerk, maar er wel zijn voor degenen die juist die dagen realiseren dat het leven niet alleen om vlooienmarkten en verklede mensen gaat.

Wij zoeken gastvrouwen en heren die zich een paar uur willen inzetten voor toezicht, een fijne ontmoeting of hartelijke gesprek bij een kopje thee, koffie of fris op het terras.

 

Met dank aan Hans Blokland, hebben wij dit jaar eindelijk de toegang tot het plein vrij. Niet dat we daar aan de straatkant gaan staan om mensen uit te nodigen een kaarsje op te steken, zoals in voorgaande jaren. Nee, we etaleren onder een parasol dozen met kaarsjes met slechts een uitnodigend bord.

Buiten op het plein zetten we de grote tent op (die daar 6 weken blijft staan) met een terrasje en mogelijk een verkooppunt voor diverse spullen.

De kerk is open van 10:00 tot 15:00.

Aan de deur, binnen in de kerk en voor gesprekken op het terras hebben wij graag een gastheer en gastvrouw. Drie dus (of meer) die afwisselend een van de posities voor hun rekening nemen.

Zo als gezegd verwachten we nu niet meer dan 40 a 50 bezoekers per uur waardoor er meer ruimte voor persoonlijke aandacht, uitleg of een gesprekje is.

Bij slecht weer kunnen we natuurlijk in het Catharijne centrum terecht, waar wij overigens doorlopend op de grote monitor – ook voor kinderen – een aantrekkelijk programma laten zien.

Ik hoop dat u een bijdrage wilt geven, al was het maar een dagje of een paar uurtjes. Tenslotte gaat het er om dat wij als geloofsgemeenschap open staan voor anderen.

data:

OVM data.png

U kunt zich aanmelden bij Rudi Krosschell (06 51 41 77 26) of Riet Borsboom (06 52 15 04 64). Ook mag u aanmelden via e-mail: RKBarneveld@gmail.com.