Programma vrijdag 7 september

Het vrijdagprogramma start met een gezellig gesprek en maaltijd voor de Senioren.
Met het succes van 2017 nog in gedachten wordt er op vrijdag 7 september voor ouderen en andere belangstellenden uit onze gemeentes in de Immanuelkerk een maaltijd van 17.00 tot 19.00 uur geserveerd.
Deze Senioren bijeenkomst is tevens de aftrap voor het nieuwe seizoen met onder anderen speciaal voor ouderen op de woensdagmiddag “Samen zijn”.

Daarna gaat het startweekend verder met twee actieve onderdelen en wel Spel zonder Grenzen en het Volleybal.
Om 19.00 uur start, in de Bethelkerk, het spel-spektakel Spel zonder grenzen. Alle kids van 8 t/m 14 jaar mogen meedoen aan dit super actieve spel. Allemaal spellen met super opdrachten zullen in teamverband gespeeld worden. Welk team wordt de winnaar? Het is van 19.00 tot 21.00 uur. Opgeven is wel zo fijn om een beetje het aantal deelnemers te weten. Het kan via pgsirkelslag@gmail.com
Om 19.00 uur begint, in de Meerwaarde, het Volleybal toernooi. Ook dit jaar kunt u een team aanmelden om kans te maken op de beker en een overheerlijke taart. Iedereen vanaf 14 jaar mag meedoen, dus maak een team van minimaal 6 personen. Opgeven kan tot 3 september via startweekvolleybal@live.nl (Volleybal is van 19.00 tot 22.00uur).