Programma zaterdag 8 september

Ook dit jaar zullen er al op zaterdag veel verschillende activiteiten plaatsvinden voor jong en oud.

Vossenjacht
Om 14.45 uur gaat de Vossenjacht van start, vanaf de Catharinakerk. De activiteit is vooral bedoeld voor kinderen vanaf groep 1 tot en met de brugklas , maar het is natuurlijk voor de hele gemeente ook leuk om dit spektakel mee te maken in het dorp.
We stellen het op prijs dat de ouders van de jongste kinderen ( tot en met groep 4) de groepjes gaan begeleiden omdat voor kinderen in deze leeftijd enige begeleiding wel wenselijk is.
Jongeren van groep 5 t/m brugklas zullen in groepjes ingedeeld worden. De vossenjacht zal duren tot 16.45 uur. Als afsluiting van de vossenjacht is er voor alle kinderen patat voor 1 Euro !

Film
Om 17.30uur zal er voor de kinderen vanaf groep 5 tot en met 8 een film vertoond worden in de Catharinakerk.

Vrijwilligersavond
Om 19.00 uur zal de Vrijwilligersavond beginnen bij de Bethelkerk. U zult op een andere plaats in de samenloop daarover meer lezen . Deze avond is voor iedereen die een steentje bijdraagt in al het werk in en om de kerken. De avond zal duren tot 23.00uur. Opgeven kan via vrijwilligersavond@pgbarneveld.nl

Spooktocht
Naast de vrijwilligersavond is er om 20.30 uur de Spooktocht voor iedereen vanaf 12 jaar. De start zal zijn vanaf de Bethelkerk waarna er een geweldige tocht georganiseerd zal worden, waarbij je de stuipen op het lijf wordt gejaagd. Deze eindigt bij de Bethelkerk/vrijwilligersavond om 23.00 uur.