start zaterdag

ingezonden: organisatie committee startweekend

Om 14:45 uur gaat de Vossenjacht van start, vanaf de Catharinakerk. Deze activiteit is voor iedereen.vossen

Het programma voor de kids tot en met groep 4 is als volgt. Verzamelpunt is de Catharinakerk,  voor de kids het liefst met hun ouders/verzorgers (u leest het goed, enige begeleiding is wenselijk). Daarna gaat de vossenjacht van start door het gehele centrum met als eindtijd 16:45 uur.

Het programma voor groep 5 t/m brugklas begint ook om 14:45 uur, maar daarbij zullen jongeren in groepjes ingedeeld worden. Ook deze vossenjacht duurt tot 16.45 uur.

Als afsluiting van de vossenjacht is er voor alle kids voor 1 euro patat. Niet missen dus en het vervolg is de film die om 17:30 uur start voor kids vanaf groep 5 t/m 8 in de Catharinakerk.

spokenNaast de vrijwilligersavond is er om 20:30 uur de Spooktocht voor iedereen vanaf 12 jaar. De start zal zijn vanaf de Bethelkerk waarna er een geweldige tocht georganiseerd zal worden, waarbij je de stuipen op het lijf wordt gejaagd. Deze eindigt bij de Bethelkerk/vrijwilligersavond om 23:00 uur.

Om 19:00 uur zal de Vrijwilligersavond beginnen bij de Bethelkerk. U zult op een andere plaats in de samenloop daarover meer vinden. Deze avond is voor iedereen die wel eens een steentje bijdraagt in al het werk in en om de kerken. De avond zal duren tot 23.00 uur. Opgeven kan via vrijwilligersavond@pgbarneveld.nl

Direct naar andere nieuwsbrief artikelen