thema koor Vivace

Op 9 september 2019 om 20:00u gaat in Barneveld van start het nieuwe vivace.png

Heb je altijd al willen zingen, maar durfde je niet? Twijfelde je nog?

Dan is nu het moment aangebroken om je twijfels opzij te zetten en je aan te melden! Vrijwel iedereen kan zingen! Ervaar hoe leuk en inspirerend het is om lekker sámen in een goed koor te zingen. Heb je al enige of misschien wel juist veel koorervaring? Dan is dat mooi meegenomen en pas je prima in dit nieuwe interkerkelijke themakoor!

Het Themakoor VIVACE begint dit seizoen met het thema Kerst. We gaan aan de slag met een arrangement van de Kersttraditional ‘For unto us a child is born’ van Händel en nog een paar prachtige, minder bekende kerstliederen, en natuurlijk komen ook de klassiekers aan bod.

Onze repetities zullen uiteindelijk leiden tot minstens één uitvoering samen met het Streekmannenkoor De Schaffelaar, vlak voor Kerst. En dat alles in de schitterende akoestiek van de Catharina kerk in Barneveld.

Kom! En doe ook mee. Neem je vrienden en vriendinnen, je buren, je dochter, je zoon, broer of zus mee. Proef de sfeer en ervaar hoe heerlijk het is om samen te zingen. En hopelijk zing je enthousiast mee tot en met de Kerst.

 

Carla Schulte, koordirigent

aanmelden themakoorvivace@gmail.com of 06-57333032, of loop gewoon gezellig binnen

repetitie elke maandagavond van 20:00-21:30u (vanaf 9 september a.s.)

waar Catharinakerk, Langstraat 36, Barneveld

contributie per maand: €5,00 (muziekfonds) en €2,50 per repetitie (locatiekosten)

uitvoering 22 december 2019