Toekomst van onze geloofsgemeenschap

een kort verslag

door Rudi Krösschell

Sinds het vorige verslag zijn er weer twee projectgroep bijeenkomsten geweest onder leiding van Nelleke Spiljard. Het verslag van 3 december kunt u hier lezen, dat van 7 januari heeft de LR nog niet gereed. As zondag 3 februari komen we voor de laatste keer bij een.

In de afgelopen periode hebben wij het over het profiel (7 kenmerken) van succesvolle geloofsgemeenschappen gehad, geïnventariseerd hoe wij naar ons zelf kijken en hebben onze ‘engel’ beschreven. Daarover meer in het volgende verslag (komt nog).

Natuurlijk heeft de projectgroep aangegeven wie er van hen dan wel anderen in de geloofsgemeenschap, geschikte kandidaten voor de PG zijn.
Mensen die ons kunnen leiden naar een succesvolle gemeenschap.
Er wordt ook nog overwogen om officiële posters op te hangen in beide kerken, voor het geval eerdere oproepen (zie nieuwsbrief juni) ontgaan zijn, want een ieder kan een mag zich aanmelden (voor beschrijving van de PG werkzaamheden/inhoud zie hier).

Uit de potentiële kandidaten worden door Nelleke en Antoinette een PG samen/aangesteld. Tot die tijd blijven Ans en Margje nog.

De nieuwe PG zal dan met alle informatie uit de projectgroep een snelle start kunnen maken.
Dit is zo’n beetje de status; wordt vervolgd.