Van de locatieraad

door Ton van den Boogaart

 

Info, veranderingen

Zoals iedereen gemerkt heeft hadden we bij de Actie Kerkbalans een enquête gevoegd. Dit om na te gaan of er wellicht te bezuinigen valt op het verbruik van papier en het werk van de vrijwilligers voor de Info en elektronische nieuwsbrief.

De uitkomst van de enquête heeft resultaat gehad!

Er zijn 570 enquêtes verstuurd, daarvan zijn er 372 terug ontvangen. Uit de antwoorden blijkt dat 183 parochianen de papieren versie van de Info niet meer hoeven te ontvangen. Er is dus een forse besparing mogelijk op kosten en hoeveelheid werk.

Wat betekent dit:

We gaan stoppen met het verzenden van de papieren Info’s naar die parochianen die hebben aangegeven deze versie niet meer te hoeven ontvangen. Voor hen is dit dan ook de laatste papieren Info. Inlijsten zou ik zeggen, een historisch moment! Hebt u gekozen voor digitale Info ontvangst, dan ontvangt u deze elektronische versie bij de e-Info (e-Info verschijnt ongeveer eens per twee weken)”.

De bezorglijsten van onze wijkcontactpersonen worden aangepast voor de volgende reguliere papieren Info (nr. 4/2019).

Zoals bij elke verandering is er altijd een kans dat het niet goed gaat. Als dat zo is kun je dat melden bij Jolita Wouters (jolitawouters@hotmail.nl of per telefoon 0342-471964 ) dan zetten we dat recht.

Als je bij nader inzien toch wat anders wilt kun je dat ook bij Jolita of je eigen wijkcontactpersoon melden.

Er liggen altijd papieren Info’s in het Catharijne Centrum en in Odulf.

Ik wens jullie veel papieren of elektronisch leesplezier.

Ton van den Boogaart

Voorzitter locatieraad